KOJI JE NAJBOLJI BESPLATAN PROGRAM ZA SNIMANJE EKRANA

Jun 8, 2020 | Blog / vlog, Windows

Što će vam program za snimanje aktivnosti na ekranu vašeg računala, pitate se? Ima puno razloga, jedan od njih može biti snimanje igranja video igara, sigurnosna mjera koja vam otkriva ako je netko čačkao po vašem računalu, snimanje prezentacija, edukacijskim materijala, video tutorijala (uputa), primjena ima pregršt. Još je bolje ako uz samo snimanje ekrana možete snimiti i svoj govor, e to je posao. Naravno, sve te materijale možete uploadati na YouTube, i možda postati i popularni.

FlashBack Express Recorder

Od svih besplatnih programa za snimanje ekrana na Windows O.S. najviše mi se dopao FlashBack Express Recorder i trenutno ga koristim. Program dolazi u 2 verzije kao free i kao pro.

Odlična free verzija

Ono što free verzija ovog programa nudi u odnosu na ostale programe za snimanje ekrana je što ne postoji limit kod snimanja tj. možete da snimate bez problema ekran i više sati bez prekida. Druga bitna stavar što snimak možete snimiti u MP4, avi ili WMV format. Ekran možete snimati u kombinaciji sa snimanjem preko Web kamere. Postoji mogucnost snimanja zvuka sa ekrana ili mikrofona. Izmedju ostalog, mozete izabrati da li da snimate cijeli ekran ili neki dio, izabrati izvor zvuka, prilagoditi rad kapacitetu PC-ja, limitirati duzinu fajla, dodatno označiti kursor. Sve ovo uz logičnu organizaciju programa, čini ga gotovo idealnim za pravljenje video tutorijala i prezentacija.

flashbackrecorder.com
KOJI JE NAJBOLJI BESPLATAN PROGRAM ZA SNIMANJE EKRANA 2

Plaćena verzija

Plaćena verzija pored svega onoga što nudi free verzija pruža i mogućnost uređivanje video snimka.

Free ili plaćenu verziju programa možete preuzeti putem sledećeg linka: https://www.flashbackrecorder.com/express/