KOJA JE NAJBOLJA APLIKACIJA ZA SLANJE SMS-A

Aug 18, 2020 | Android

Danas ću Vam prestaviti koja je najbolja aplikacija za slanje SMS-a. Aplikacija za slanje SMS-a, koju Android isporučuje fabrički sa telefonima, realno, nije ništa posebno. Iz tog razloga predstavljamo aplikaciju koja trenutno nema konkurenciju kada je slanje SMS poruka u pitanju.

Naziv aplikacije je Textra SMS. Glavna prednost ove aplikacije je brzina i jednostavnost. Aplikacija je dizajnirana u skladu s Lollipop Material dizajnom, a korisnici mogu odabrati boju teme i teksta. Aplikacija ima mogućnost prikazivanja skočnih obavještenja na zaslonu uređaja (pop-up). Textra SMS savršeno radi, bez prekida, bez nepotrebnih koraka, sve je intuitivno i upeglano do najsitnijih detalja. Aplikacija ima je preljep dizajn interfejsa i mnogo dodatnih opcija.

pasted image 0
KOJA JE NAJBOLJA APLIKACIJA ZA SLANJE SMS-A 2

Neki od dodataka su: 800+ smajlija (emotikonsa), veliki broj tema, tamne i svetle modove, plutajuća obaveštenja, brz odgovor na poruku, grupno slanje SMS i MMS poruka. Aplikacija nudi još i prilagođavanje izveštaja o dostavi, mogućnost postavljanja svog ličnog potpisa na kraju svake poruke koju šaljete.

Još dvije veoma zgodne funkcije Textra SMS aplikacije su mogućnost prilagođavanje pojedinačnih konverzacija i mogućnost direktnog odgovaranja na SMS iz samog notifikacionog panela. Bićete iznenađeni kada shvatite da Textra SMS aplikacija omogućava da prilagodite svoja dopisivanja do najsitnijeg detalja.

Što se direktnog odgovara na SMS iz notifikacionog panela tiče , niste ograničeni bilo čime te na poruku možete odgovoriti kao da ste već pristupili aplikaciji. Znači, ne odričete se smajlija ili bilo čega drugog prilikom odgovaranja na SMS putem Quick Replay-a.

Textra SMS možete preuzeti putem sledeg linka: Textra SMS