ISPROBAJTE ODLIČAN BESPLATAN PROGRAM ZA NAREZIVANJE

Aug 20, 2020 | Windows

Šta je CDBurnerXP

CDBurnerXP je  besplatan program za narezivanje CD i DVD diskova, uključujući Blu-Ray i HD-DVD. Jednostavan za korišćenje, sa lijepim interfejsom, bez suvišnih opcija. Ima sve što treba da ima jedan program za narezivanje. Postoji i portabl verzija koja se može koristiti sa USB fleša.

Koje su opcije CDBurnerXP-a

CDBurnerXP je Takođe uključuje opciju kreiranja .ISO datoteka. Može narezivati podatke na CD-R/CD-RW/DVD+R/DVD-R/DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM/BD/HD-DVD diskovima, uključujući i double layer. Podržava rezanje na M-Disc-ove koji mogu čuvati podatke i do 1000 godina, kreiranje butabilnih diskova, kreiranje audio CD-a od sledećih formata: MP3, WAV, OGG, FLAC, WMA, APE, MPC, WV (WavPack) sa ili bez razmaka između numera, uvoz M3U ili WPL liste pesama ili Nero audio compilations (NRA), rezanje ISO datoteke na CD-u, konvertovanje .bin i .nrg datoteka u ISO, štampanje omota, LightScribe. Podržava većinu IDE, USB, Firewire i SCSI rezača. Ima višejezički interfejs. Radi na operativnim sistemima: Windows 2000/XP/2003 Server/Vista/2008/Win7/Win8 (x86/x64).

CDBurnerXP
ISPROBAJTE ODLIČAN BESPLATAN PROGRAM ZA NAREZIVANJE 2

Tokom instalacije programa CDBurnerXP-a možete izabrati i naš jezik.

Poslje instalacije CDBurnerXP-a, klikom na ikonicu otvara se mali prozor gdje možete izabrati neku od sledećih opcija: Data disc gde možete napraviti .ISO sliku, narezati diskove sa podacima, MP3 muzikom ili video klipove, Video DVD gde možete napraviti video diskove za upotrebu na DVD plejerima, Audio disc gde možete napraviti muzičke diskove, sa ili bez pauze između numera, Burn ISO image gde možete da narežete ISO datoteke na disk, Copy or grab disc gde možete da kopirate muzičke diskove ili diskove sa podacima i Erase disc koji omogućava uklanjanje sadržaja sa “piši-briši” diskova.

Dvoklikom na opciju koju ste odabrali otvara se prozor koji je podjeljen na dva djela. Sve je vrlo pregledno a prozor se može podjeliti vertikalno ili horizontalno po želji (View => Tile => Vertical ili Horizontal). U gornjem (ili levom) djelu liči na bilo koji fajl menadžer program. Tu možete pretraživati direktorijume i datoteke. U donjem (ili desnom) delu prevlačite podatke koje želite narezati.

Program možete da preuzmete sa sledećeg linka: CDBurnerXP

Pogledajte i ostale korisne programe za Windows operativni sistem.