KOJE SU 3 NAJBOLJE IGRICE ZA ANDROID U 2020 GODINI

Aug 21, 2020 | Android, Igre

Na Google Play Store-u i ostalim mnogim drugim web sajtovima postoji obilje igrica pa je postao pravi izazov zaključiti koja je vredna vašeg vremena. Zato sam danas sastavio listu 3 najbolje igrice za Android u 2020 godini koje će vam donjeti sate i sate dobre zabave.

Shadowgun Legends

Volite pucanje sa mješavinom RPG-a (fantazijsko igranje uloga)? Ovo je Android igrica za vas. Neonsko centralno okupljalište vrvi od aktivnosti, barova, prodavnica, kazina i plejade šućmurastih likova koji su spremni da vam zadaju misiju na kojoj ćete skupljati opremu.

Borbe su frenetične i možete se udružiti sa drugim igračima kako bi obavili zadatak ili se okušati u solo akciji u nekoj od arena. Igricu možete da besplatno preuzmete na UpToDown, ona trenutno ima ocijenu 4,3.

Real Racing 3

Ako vam je benzin u krvi i prija vam brzina, ne tražite dalje. Real Racing donosi prave staze sa svih krajeva svijeta i nepregledni niz trka i optimizacije super automobile.

Igricu odlikuje odlična grafika i sjajan osjećaj koji igrač ima upravljajući svojim vozilom. Igricu možete da besplatno preuzmete na Google Play-u, ona trenutno ima ocijenu 4,5.

Fortnite

Najpopularnija igrica na svetu dostupna je i na Androidu, ali je ne možete skinuti sa Goole Playa. Igricu možete besplatno da preuzmete sa Epic Gamesa. Da bi instalirali ovu igricu morate da imate Android OS 8.0. ili noviji, minimum 64 bita i 4 GB RAM-a.

Za one koji ne znaju, Fortnite je mješavina borbe i strategije koje su upakovane u sjajnu grafiku. Igrica zahtjeva da savladate pravljenje različitih struktura kako bi ste mogli da se borite protiv najboljih igrača, ali čak i ako to ne uradite, biće vam veoma zabavno u Fortnite svijetu.