KOJI WEB HOSTING MI JE POTREBAN ZA IZRADU WEB SAJTA ZA (MALI) BIZNIS

Sep 7, 2020 | Biznis, WordPress

Neoserv Hosting: Ključ za uspješan web sajt za Vaš biznis

Kao dugogodišnji web dizajner, želim da sa vama podjelim tajnu uspjeha na internetu – Neoserv hosting. Moje iskustvo sa ovim hosting provajderom je više nego pozitivno, i sa zadovoljstvom vam ga preporučujem.

Neoserv mi je postao partner koji me nikada nije iznevjerio i koji mi omogućava da svojim klijentima obezbjedim brze, pouzdane, i sigurne web sajtove. Danas, želim da vas uputim u razloge zbog kojih sam toliko oduševljen njihovim uslugama, i nadam se da ćete i vi osjetiti isto.

Zeleni paket koji nudi Neoserv je nešto posebno. Počnimo sa cijenom – prva godina košta svega 23,88 evra, a druge godine 59,76 evra. Ali, ovo nije samo o cijeni, već o vrijednosti koju dobijate. Evo šta ovaj paket donosi:

  • SSD prostor: Brza i pouzdana SSD infrastruktura garantuje besprekoran rad vašeg sajta.
  • Broj stranica: Sa mogućnošću postavljanja 5 različitih web stranica, možete promovisati svoj biznis ili ideje na profesionalan način.-
  • LiteSpeed + LiteSpeed Cache: Ubrzanje učitavanja sajta pomoću LiteSpeed web servera i cache tehnologije poboljšava korisničko iskustvo.
  • Top DELL strežnici (u Sloveniji): Neoserv koristi najsavremeniju DELL infrastrukturu u Sloveniji, obezbeđujući visoku dostupnost i pouzdanost.
  • cPanel nadzorna ploča: Jednostavan i intuitivan cPanel omogućava vam da lako upravljate vašim sajtom i hosting nalogom.
  • Besplatne rezervne kopije: Redovne rezervne kopije čuvaju vaše podatke sigurnim od neočekivanih događaja.
  • Neograničen saobraćaj i e-pošta: Ne morate brinuti o ograničenjima u vezi sa saobraćajem ili brojem e-poštinih adresa.
  • 24/7 podrška: Neoserv stoji vam na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, tokom cijele godine.

Šta je blog a šta vlog, koji hosting mi je potreban

Ako vam je SEO važan, Neoserv je i tu spreman da pomogne. Brzi serveri i LiteSpeed Cache pomažu da vaš sajt bude bolje rangiran na pretraživačima kao što je Google.

Sve ovo nije samo moje iskustvo – Neoserv ima odlične recenzije korisnika sa ocjenom 5.0! To je još jedan razlog zašto se osećam sigurno preporučujući ovog provajdera.

Za sve vas koji tražite ključ za uspešan web sajt za vaš biznis, Neoserv je pravi izbor. Njihov “Zeleni paket” nudi izvanredne performanse po povoljnoj cijeni, uz podršku 24/7 i izuzetno pozitivne recenzije korisnika. Nećete se razočarati.

Za više informacija i narudžbu, posetite Neoserv, i započnite svoj put ka uspjehu na internetu. Vaša online priča može da počne već danas!

Ako Vam je potrebna izrada web stranice za Vaš biznis možete me kontaktirati.